7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Bunalıma girdi, 4. kattan atladı

Balıkesir'de, girdiği bunalım sonucu 4. kattan atlayan bir üniversite öğrencisi, nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı. 

Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Endüstriyel Elektronik Bölümü son sınıf öğrencisi M.K. , girdiği bunalım neticesinde, oturduğu binanın 4. katına çıktı. Mutfak penceresinden atlayan M.K, şans eseri zemine çakılmazken, binanın birinci katına ait çıkma yapının aternitle kaplı çatısına düştü. Çevreden görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık görevlileri, yaralı gencin düştüğü yere ulaşamayınca, itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine giden itfaiye aracı, sokakların dar oluşu ve araç parkları sebebiyle binanın bulunduğu sokağa giremedi. 

İtfaiyenin arama ve kurtarma timi olan AKS ekipleri, ara çatıdaki yaralı genci nefes kesen bir operasyonla kurtardı. 112 ekiplerinin bacağını şişme atele alıp ilk müdahalesini yaptıkları genç, daha sonra sedyeyle ambulansa konularak, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Polisin yaptığı araştırmada, üniversite öğrencisi M.K.'nın evde arkadaşlarıyla birlikte kaldığı, ancak olay sırasında yalnız olduğu belirlendi. Kapalı olan şuuru açılan ve sağlığının iyiye gittiği öğrenilen M.K. ilk ifadesinde, intihar etmek için evin mutfak penceresinden atladığını söyledi. Bu durumu daha önceden planladığını, atlamadan önce de bir kutu ilaç içtiğini anlatan M.K, sebebini açıklamak istemediğini söyledi. Doktorlar yaralı gencin sağlık durumunun ciddi olduğunu bildirdi. 

Bu arada, eve olaydan sonra geldikleri kaydedilen M.K.'nın 2 arkadaşı, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İntihar girişimiyle ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 14:25:51
Güncelleme :10 Mayıs 2006 Çarşamba 14:43:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?