7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Edremit'in en temiz sokağı belli oldu

Edremit Belediyesi'nin başlatmış olduğu "En Temiz Sokak Bizim Sokak" kampanyası sonuçlanırken, en temiz sokak Turhan Bey Mahallesi Eski Debboy Caddesi seçildi.

Belediye bünyesinde kurulan bir komisyon ilçede incelemelerde bulunarak en temiz sokağı belirledi. Yapılan denetlemelerde, en temiz sokağın Turhan Bey Mahallesi Eski Debboy Caddesi olduğu tespit edildi. En temiz sokağın kendi mahallelerinden seçilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Turhan Bey Mahallesi Muhtarı İrfan Aydın, Edremit Belediyesi'nin temizlik konusundaki hassasiyetini takdirle karşıladığını söyledi.

Aydın, "Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu yana, temizlik konusunda büyük bir hassasiyet göstererek, şehrin her karışını pırıl pırıl yaptı. Bizler de sokak ve caddelerimizi temizleyip belediyemizin başlatmış olduğu bu güzel kampanyaya bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı minnettarız" dedi.

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve Belediye Temizlik Komisyonu Üyesi İsmail Hakkı Akkoyun, en temiz sokağı belirlemede zorlandıklarını ifade ederek, 14 Nisan 2006 Cuma günü mahalle sakinlerinden bir kişiye kurayla Cumhuriyet altını ve 10 kişiye de temizlik seti hediye edeceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 11:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?