7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

İtfaiyecilere doğalgaz hakkında bilgi verildi

Balıkesir'de, itfaiye teşkilatında görevli personel doğalgaz yangınları konusunda eğitimden geçirildi. 

Kazancı Holding bünyesindeki AKSA Doğalgaz Grubu'na bağlı Balıkesir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (BALGAZ), şehir merkezinde bir yandan kullanılan bir yandan da diğer bölgelerde çalışmaları devam eden doğalgazla ilgili eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. 

Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline yönelik eğitim semineri düzenlendi. İtfaiye Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Kalite ve İç Tesisat Müdürü Ahmet Yetik, muhtemel bir doğalgaz yangınına nasıl müdahale edilmesi gerektiğini anlattı. Yetik, doğalgaz yangınında BALGAZ Acil Müdahale birimiyle koordineli olarak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

İtfaiye Müdürü Fikret Tezcan, bu tür eğitim seminerlerine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, düzenli olarak tekrarlanmasını istedi. Yetik, itfaiyecilerin merak ettiği soruları da cevapladı.
 
2006 yılı sonunda kış mevsiminde yaklaşık 15 bin abonenin doğalgaz kullanacağını belirten BALGAZ Doğalgaz İşletme Müdürü Muhammet Aloğlu, son derece güvenli olduğunu belirttiği doğalgaz kullanımıyla ilgili güvenlik tedbirlerinin azami seviyede alınması gerektiğini, firma olarak bu konuda gereken eğitim çalışmalarını sürekli güncelleştirdiklerini ifade etti. 
Aloğlu, eğitim seminerlerinin devam edeceğini bildirdi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 18:28:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?