6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Sendikacıdan ilginç iddia

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün, "Doktor Tavsiyesi" adlı şarkısının posterlerini yırttığı için hakkında dava açtığı Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul'un, düz yolda yürürken düşerek kolu ve bacağı kırıldı. Yurdakul, kendisini Petek Dinçöz'ün cinlerinin çarpmış olabileceğini ileri sürdü. 

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bulunan Yeşil Camii'ne sabah namazını kılmak için giderken, cami yakınında dengesini kaybederek düşen Yurdakul'un sol kolu kırılırken, sağ ayak topuğu da çatladı. Eşi tarafından Edremit Devlet Hastanesi'ne getirilen ve sabaha karşı saat 06.30 sıralarında ameliyata alınan Yurdakul, ameliyat çıkışı, kendisini Petek Dinçöz'ün cinlerinin çarpmış olabileceğini söyledi. 

Yurdakul, "Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Teşkilatı ve Sağlık-Sen Balıkesir Şubesi olarak, geçen yıl Ağustos ayında, Petek Dinçöz'ün 'Doktor Tavsiyesi' adlı şarkısı ve bu şarkının tanıtım klip ve posterine tepki olarak, Edremit Adliyesi'nde bir eylem yapmıştık. Sendikamızın üyesi olan hemşireleri, açık saçık kıyafet giyerek küçük düşüren, aşağılayan Petek Dinçöz'ün bu posterini yırtmış ve yakmıştık. Aynı zamanda Dinçöz hakkında dava açmıştık. 

O akşam değişik magazin programlarında o eylemin yayınlanması üzerine, Petek Dinçöz hanımefendi de bizim hakkımızda hakaret davası açtı. 

Yaklaşık 1 yıl süren bu davada 4 duruşmaya girdik. Petek Dinçöz hanımefendi bu duruşmaların hiçbirine katılmadı. Son duruşmada, davayı kaybedeceklerini anlayınca, avukatı ve kendisi müdahil olmayacakları yönünde bir yazı gönderdiler. Petek Dinçöz müdahil olmadığı için değil, suç unsuru oluşmadığı için beraat ettik" dedi. 

Poster yırtma eylemi televizyonlarda yayınlandığı zaman, bir magazin programında, Petek Dinçöz'ün doğa üstü güçlere sahip olduğu ve cinlerinin olduğuna dair dakikalar süren tanıtımlar yapıldığını hatırlatan Yurdakul, "Biz o zaman bunu tebessümle karşılamıştık. Ama tam davadan beraat ettikten sonra, sabah namaza giderken, yolda dengemi kaybederek düştüm. Kolum ve bacağım kırıldı. Herhalde Petek Dinçöz'ün cinleri bizi çarptı diye düşünmeye başladım. Dolayısıyla bir gün önce Petek Dinçöz hanımefendinin yapmış olduğu açıklamalar da bu sabah hayalimde canlanmadı değil. Herhalde sanatçımız, cin konusuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarda doğru söylüyor ki, düz yolda yürürken, onunla olan davamızın hemen bitiminde, sabaha karşı 05.30'da bu hale geldik. Bir kolumda kırık, ayak topuğumda çatlama ve kaburgalarımda zedelenme var. Beni Petek Dinçöz hanımefendinin cinleri çarpmış olabilir" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 13:33:23
Güncelleme :16 Haziran 2006 Cuma 15:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuğba petek IP: 88.228.37.xxx Tarih : 28.07.2008 15:22:00

ya iyi iyi benimde cinlerim var senin kolun la ayağının sebebi cinler değil petek dinçözün haranlarının bedduasıdır sebeb....