6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Vali Hatipoğlu, Havran'da incelemelerde bulundu

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Havran İlçesi'nde çeşitli incelemelerde bulunarak, sorunlarla ilgili Kaymakam A. Murat Kayhan ve köy muhtarlarından bilgi aldı.

Kaymakamlığı ziyaret ederek burada Kaymakam A. Murat Kayhan, İl Genel Meclisi üyeleri Emin Ersoy ve Sebahattin Karabulut ile görüşüp ilçe ve köylerdeki son durum hakkında bilgiler alan Vali Hatipoğlu, köy muhtarlarının da sorunlarını dinledi. Kaymakamlıktaki temaslarının ardından Havran Belediyesi'ne geçen Vali Hatipoğlu, burada da Başkan Vekili Hüseyin Küçüktaş ile görüştü. İlçedeki programını tamamlayan Vali Hatipoğlu, Havran'a bağlı İnönü Köyü'ne giderek Havran Kaymakamlığı Hayvancılık ve Tarım Sağlık Eğitim Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Projenin çalışma ve sistemiyle ilgili Kaymakam Kayhan'dan bilgiler alan Vali Hatipoğlu, böyle bir merkezin bir köye kazandırılmasının çok iyi bir fikir olduğunu söyleyerek, Kaymakam Kayhan'ı tebrik etti. İncelemelerini tamamladıktan sonra Sarnıç Köyü'ne geçen Vali Hatipoğlu, burada da Sarnıç Barajı hakkında bilgiler aldı.
Havran ve bağlı köylerde bir dizi incelemelerde bulunan Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, akşam saatlerinde Balıkesir'e döndü.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 09:05:52
Güncelleme :17 Nisan 2006 Pazartesi 11:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?