17
Haziran
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Şahin'e fark attı

Bandırma Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası kongresinde, üç dönemdir başkanlık yapan Halil Karadağlı tekrar iş başına getirildi.
Prenses Düğün Salonu'nda yapılan genel kurulda Halil Karadağlı 195 oy alarak seçimleri kazanırken, diğer aday Adnan Şahin'in listesi ise 105 oy aldı. İki başkan adayının kıyasıya yarıştığı genel kurulda zaman zaman gergin anlar yaşandı. Divan başkanlığını Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mesut Aşanel yaptı. Başkan Halil Karadağlı, yaptığı konuşmada, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası'nı yenilediklerini, üyelerine bilgisayarlı hizmet sunup esnafın tüm belediye, BAĞ-KUR, vergi dairesi, sigorta ve diğer kurumlarla olan işlerine yardımcı olduklarını söyledi. Karadağlı, odanın eski kurucusu Bahattin Kutay'a da plaket verdi.
Bursa Meyve Sebzeciler Odası Federasyon Başkanı Mehmet Çakmak da, seyyar tabir edilen küçük pazarcı esnafının fiş kesiminde güçlük çekmesi sebebiyle Maliye Bakanı ile konuyu görüştüğünü belirterek, "Maliye Bakanı ile bu konuyu konuştuk. 2006 yılı içersinde seyyar pazarcı esnafının tekrar götürü usulle geçmesini bekliyoruz "dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Cemal Öztaylan ise yaptığı konuşmada, Cinçukuru semtine bin 600 dükkandan oluşan pazarcı plazası kuracağını, her pazarcıya taksitle dükkan vereceğini açıkladı.
3. defa seçilen Halil Karadağlı'nın başkanlığındaki yönetim kurulunda Erkan Alpsu, Nuri Yavaş, Şemşettin Albay, Latif Arkın, Yüksel Efe yer alırken; Denetim Kurulu üyeliklerine ise Nizam Göde, Mustafa Okyay ve Selahattin Kayı getirildi.
..
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 17:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?