1
Haziran
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Bakkallar seçime gitti

Balıkesir'in Edremit İlçesi Bakkallar ve Bayiler Odası genel kurulunda, 3 adayın yarıştığı seçimlerde, Mustafa Alpaslan büyük bir farkla 4. kez yeniden seçilerek güven tazeledi.

Esnaf Odaları Lokali'nde düzenlenen genel kurulda, divan başkanlığına Esnaf Odaları Başkanı Mesut Aşanel seçilirken, divan üyeliklerine ise Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası Başkanı Hayati Seçen, Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu getirildi. Kongreye, Balıkesir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, Havran Bahçıvancılar Odası Başkanı Adnan Gür, Edremit Berberler Odası Başkanı Erdoğan Güder, Edremit Kahveciler Odası Başkanı Zeki Uluğlu, Edremit Meyveciler Odası Başkanı Kadir Bozdağ, Edremit İnşaat Ustaları Odası Başkanı Ahmet Yüksek katıldı.

320 oyun kullanıldığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayılırken, Mustafa Alpaslan 249, Cemalettin Deniz 47, Mehmet Sağlam'a ise 22 oy çıktı. Kongre sonrası konuşan Mustafa Alpaslan, "Demokratik bir seçim oldu. Üyemin güvenine layık olmaya çalışacağım. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üyemin her zaman yanında olmaya devam edeceğim" dedi.
Mustafa Alpaslan başkanlığındaki yönetim kurulu Sami Özcan, M. Ali Gürsu, Hakan Uçak, Halil Yılmaz, Ömer Tolgay ve Fehim Üstüner'den oluştu. Denetim Kurulu'nda ise şu isimler bulunuyor:
"Zafer Eliaçık, İsmail Er ve Kerim Karakuş."

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 07:38:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacit celiktas IP: 84.187.92.xxx Tarih : 22.10.2009 18:41:50

selamlar be sadece haberinizi okudum ve orada bir isim dikkatimi cekti zafer eliacik diye benim kirsehirde üniversiteden arkadasim vardi acaba o mu diye iyi günler