5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

10 yaşında katil oldu!

Bursa'da bir genç, 10 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Mollafenari Mahallesi Doğa Sokak'ta meydana geldi. İvazpaşa Mahallesi'nde atları ile yük taşıyan 24 yaşındaki İsmail Atış, inşaat molozlarını taşıdığı iki çocuk annesi Fatma Şen'in kız kardeşine aşık oldu.

Annesini de yanına alıp, Fatma Şen ile konuşmaya giden İsmail Atış, evliliğine karşı çıkılması üzerine, yanında taşıdığı bıçak ile Fatma Şen'i karnından yaraladı. Ancak evde annelerinin yaralandığını gören 2 çocuğundan küçük olan 10 yaşındaki F.Ş., İsmail Atış'ın bıçağını alarak, genç adamı göğsünden bıçakladı. Annesi Hatice Atış'ın yardımı ile sokağa çıkıp, yardım isteyen İsmail Atış, özel bir araç ile Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak genç adam, aşırı kan kaybından doktorların müdahalesine fırsat kalmadan hayatını kaybetti.

Yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesi'ne getirilen Fatma Şen (29) ise, hayati tehlike kaydı olmadan tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Çocuk Şubesi'ne getirilen 10 yaşındaki F.Ş.'nin ifadesi alınacak. Polis, olay sırasında işyerinde bulunan çocukların babasının da ifadesini alacak. Olaya başka bir kişinin karışıp karışmadığı da detaylı olarak araştırıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 12:50:57
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 12:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?