5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

20 milyar kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'da alacak verecek meselesi yüzünden 4 kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Özel bir nakış firması sahibi Engin E. (42) bacanağı ve ortağı olan Mustafa K. (32) ile birlikte daha önceden 25 milyar liraya nakış makinesi sattıkları Bekir K. (24) ile İsmail K. (32) kardeşlerin merkez Yıldırım İlçesi Anadolu Mahallesi Tüten Sokak üzerinde işyerine gitti.

20 milyar liralık alacaklarını isteyen ortaklar ile borçluları olan iki kardeş arasında tartışma çıktı. Söz dalaşının büyümesi üzerine silahlar konuştu. İddiaya göre birbirlerine ateş eden Bekir K. ile Mustafa K. ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada şüphelilerden İsmail K. olayda kullanılan silahları Emniyet Müdürlüğü'nün Ankara Caddesi'ndeki Hekimlik Noktası'na teslim edilince, gözaltına alındı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şüpheli olduğu öne sürülen İsmail K. Terörle Mücadele Ekipleri'nce gözaltına alındı. Öte yandan Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan ve üzerinden Muhammet Ali Turan adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan Bekir K, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Birbirlerine ateş ettikleri iddia edilen ve kalçasından yaralanan Mustafa K. ise ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 11:53:21
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 12:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?