2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

3 YTL'lik saati 820 YTL'ye sattılar

Bursa'da, kendisini Alman vatandaşı olarak tanıtan şahıs, 3 YTL değerindeki kol saatini 820 YTL'ye satıp ortadan kayboldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Tahsin Tetik (37) Nalbantoğlu'nda yürüdüğü sırada, yanına gelen R.G. (37), kendisine Alman Konsolosluğu'nu sordu. Alman vatandaşı olduğunu ifade eden R.G, parası olmadığı için konsolosluktan yardım talebinde bulunacağını söyledi. Bu sırada yanına gelen bir diğer şahıs, R.G.'ye kolunda bulunan altın saati yüksek fiyata satın alabileceğini, ancak parayı bir saat sonra verebileceğini bildirdi.
 
Bunu kabul etmeyen R.G, Tahsin Tetik'e dönerek, tanıdık bir kuyumcu olup olmadığını, birlikte giderek kolundaki saatin değerini öğreneceğini söyledi. Bunun üzerine birlikte Kapalıçarşı'ya doğru yürüdükleri sırada R.G, kendisini kuyumcu olarak tanıtan bir şahsa saatin değerini sordu. Ardından R.G, saati Tetik'e 820 YTL'ye satıp ortalıktan kayboldu. Durumdan şüphelenen Tetik, saati başka bir kuyumcuya götürdüğünde, saatin değerinin 3 YTL olduğunu öğrenince, dolandırıldığını anlayıp polise haber verdi. Ekipler, verilen eşkal doğrultusunda R.G.'yi çok geçmeden yakalayarak gözaltına aldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 15:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan yörük IP: 85.104.118.xxx Tarih : 30.04.2006 12:08:20
pes doğrusu... bu milliti bu hale getiren sebepler derhal araştırılması ve önlem alınmalı yoksa bizim evde de 3 tane 5 ytl lik saat var.