1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

6 taciz olayının zanlısı yakalandı

Bursa'da son 6 ayda 4'ü ilköğretim öğrencisi 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen zanlı, bir çocuğu inşaata götürürken polis tarafından yakalandı. Parklarda ve evlerinin önünde oynayan kız çocuklarını, "Babana götüreceğim" diye kandırıp inşaatlarda cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen zanlının, 'ırza geçmek' suçundan 3.5 yıl cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

Bursa'da 2005 yılının Ağustos ayından beri Yıldırım İlçesi'nde yaşları 5 ile 9 arasında değişen kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince takibe alındı. Son olarak bir kız çocuğunun esrarengiz bir şekilde kaybolması ve annesinin çığlık atarak yardım istemesi üzerine Yıldırım İlçesi'ndeki soruşturmayı derinleştiren polis, aynı ilçedeki bir park civarında küçük bir kız çocuğunu götürmek isteyen fırın ve inşaat işçisi H.A.'yı (29) gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamasında suçunu itiraf eden sabıkalı ve bekar H.A.'nın ırza geçme suçundan 3.5 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Cezaevinden çıktıktan sonra sapkınlığının devam ettiğini belirten H.A, polislere pişman olduğunu söyledi. Polisin, uzun süredir takibinde olduğu ve robot resmi de çizilen H.A.'nın yapılan tahkikat evrakının ardından 6 ayrı suçtan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 12:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?