1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Alkol facia getiriyordu

Bursa'da, 400 promil alkollü olan gencin kullandığı otomobil bir alışveriş merkezinin bahçesine uçtu. Otomobili kullanan genç kaza anını hatırlamazken, sürücü kendisinden evrakları isteyen polise uykudan yeni kalktığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Sıcaksu civarında meydana geldi. Bir barda alkol aldıktan sonra 16 BJF 39 plakalı araçla İzmir istikametinden Bursa istikametine giden Taner Ateşok, direksiyon hakimiyetini kaybederek Gökçen Plaza'nın bahçesine uçtu.

Yaklaşık 35 metre sürüklenen araçtan sağ çıkan Ateşok ve arkadaşı Sezgin Yılmaz, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ancak kazanın hemen ardından şoka giren 2 genci kendilerine getirmek kolay olmadı. Kaza anını hatırlamayan sürücü Ateşok, kendisinden evrakları isteyen bir trafik polisine uykudan yeni kalktığını söyledi. Başından yaralanan gençlere müdahale eden 112 ambulansının doktoru, gençleri hastaneye götürmek istedi.

Ancak bir şeyinin olmadığını söyleyen Ateşok, ambulansa binmek istemedi. Ambulansın doktoru ise gence, "Hadi gel sen hatırlamıyorsun" diyerek müdahale etti.

Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gençlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2006 Pazar 10:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?