1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Alkollü koca bıçakla dehşet saçtı

Eve içki getirdiği için kendisine tepki gösteren eşine kızan alkollü koca, eşi ve yanındaki kadın arkadaşını bıçakla yaraladı. Olaydan sonra eşi ve eşinin kadın arkadaşını odaya kilitleyen alkollü şahıs, yarım saat sonra şoka girmiş bir vaziyette bir kahvehanede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ahmetpaşa Mahallesi Hancı Sokak'ta dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Evinde aşırı derecede alkol alan R.Ş. (38), telefonuna kontür almak için markete gitti. Ancak bir süre sonra elinde çok sayıda içki şişesiyle eve gelen R.Ş.'ye eşi tepki gösterdi. Azerbaycan'dan gelen misafirlerinin olduğunu söyleyen 30 yaşındaki Sevinç Ş, "Yeteri kadar içmedin mi, misafirlerimiz var. Ayıp oluyor" dedi. Eşine kızan aşırı alkollü R.Ş, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla karısını kasığından bıçaklayarak yaraladı. O sırada Sevinç Ş.'nin Azerbaycan'dan gelen kadın arkadaşı Mtaya Ydostan (22) da R.Ş.'ye müdahale etmek isterken bacağından bıçaklandı.

Eşini ve eşinin kadın arkadaşını bıçakladıktan sonra odaya kilitleyen R.Ş. olay yerinden kaçtı. İki bayanın imdat çığlıklarını duyan arkadaşları Türkan Ageeva, kapıyı açıp kanlar içindeki bayanları kurtardı. Hemen apartmanın aşağısına indirilen Mtaya Ydostan ve Sevinç Ş. bir süre yerde ambulansın gelmesini bekledi. Ancak ambulans ekibi gecikince, kan kaybeden iki kadın bir taksiye bindirildi. Ambulans ekibi ile taksici yolda karşılaşınca hemen yaralılar nakledilerek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Aşırı kan kaybeden iki kadın da hayati tehlike kaydıyla ameliyata alındı. Olayın ardından R.Ş.'yi araştıran polis ekipleri, bir kahvehanede şoka giren aşırı alkollü zanlıyı yakaladı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 10:56:05
Güncelleme :2 Mart 2006 Perşembe 11:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?