1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

'Bana oğlumu geri verin'

Bursa'da, oğlunu öldüren sanığa 14 yıl 2 ay hapis cezası verilen anne gözyaşlarına boğuldu. Ellerini açarak, "Sanığa ceza yerine bana oğlumu geri verin" diyen annenin gözyaşları, görenlerin yüreğini dağladı.

Kız arkadaşıyla gezdiği sırada kendisine küfür ettiğini iddia ettiği Nazmi Zambak'ı (26) döverek öldürdüğü iddiasıyla 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Saim Tetik (20), son kez hakim karşısına çıktı. Olayın maktul tarafından başlatıldığını iddia eden sanık Tetik, "Benim başıma bira şişesiyle vurdu. Sonrasını hatırlamıyorum" diyerek suçsuz olduğunu söyledi.

Duruşmaya müşteki olarak katılan anne Bahriye Zambak ise sanığın cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, kasten adam öldürmek suçundan sanık Tetik'i 14 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın, ölümle biten kavgaya karıştıkları iddiasıyla tutuksuz yargılanan annesi A. ve babası K. T. ise beraat etti.

Tek erkek evladı olan Nazmi Zambak'ı kaybeden 4 çocuk annesi Bayriye Zambak ise gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun, sanık tarafından para vermediği için öldürüldüğünü iddia eden Bahriye Zambak, "Ben gül gibi evladımı kaybettim. Sanığa ceza yerine bana diriltip oğlumu versinler.

Bunu verebilirler mi? Ben onu hizmetçilik yaparak büyüttüm. Onun öldürülmesinden sonra sağlığımı kaybettim. Hiçbir suçu yokken öldürüldü. Ağlaya ağlaya hasta oldum. Oğlumun suçu neydi? Benim suçum neydi?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 11:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saim tetik IP: 88.245.2.xxx Tarih : 29.03.2009 04:22:03

bu tür olayları  siz basın olarak kamu oyuna yanlış lans ederek insanları yanlışa sürüklüyorsunuz!olayı tamamen kendi hayal ürününüz şeklıne getiriyorsunuz!oysaki bana sorsanız olayın gerçek yüzünü size şifaen anlatırdım sizi kınıyorum!SAİM TETİK!SAYGILAR!