5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Bayram günü parmağından oldu

Bursa'da bakkaldan aldığı maytapları birleştirip ses çıkarması için boruya koyan genç, maytapların elinde patlaması sonucu yaralandı. Parmağı kopan genç, ambulansla kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Zümrütevler Mahallesi'nde oturan doğal gaz tesisat işinde çalışan Şöhret Fahradov (16), bayramda patlatmak için bakkaldan çok sayıda maytap aldı.

Maytapları çok ses çıkarması için birleştirip bantla saran daha sonra da boruya koyan Özbekistan uyruklu Fahradov, eniştesini ziyaret etmek için evden çıktı. Bayram ziyaretine giderken borunun içine koyduğu maytapları Değirmenlıkızık Mahallesi'ndeki boş bir arazide patlatmak isteyen genç, maytapların elinde patlaması sonucu yaralandı.

Sol elinde bir parmağı kopan Fahradov, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan genç, kopan parmağının dikilmesi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Eniştesi Demirhan Abdullahoğlu da, ambulansla hastaneye gelip yeğenini yanlız bırakmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Terörle Mücadele, Ertuğrulgazi Polis Merkezi ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, patlamanın maytaptan kaynaklandığını tespit etti.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 12:46:57
Güncelleme :3 Kasım 2005 Perşembe 12:51:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?