5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Biber gazı ile kaçırdı

Bursa'da yeni evli bir kadın, kayınvalidesiyle kayınpederinin gözlerine biber gazı sıkılarak kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün saat 11.30 sıralarında Mimarsinan Mahallesi Kanuni Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kayınperi ve kayınvalidesiyle birlikte alışveriş için dışarı çıkan M.Ş. (18), iddiaya göre, otobüs durağında babasının saldırısına uğradı.

Dünürleri A.Ş. ve Ş.Ş.'yi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdiği iddia edilen baba G.D, kızı M.Ş.'yi kaçırdı. Zorla otomobile bindirilen genç kız, hızla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Neye uğradıklarını anlayamayan Ş.Ş. ve karısı A.Ş, gözlerinin yanması geçtikten sonra polise başvurdu. Gelinlerinin babası ve tanımadığı bir kişi tarafından kaçırıldığını ileri süren Ş. ailesi, suçluların yakalanmasını istedi.

Kayınvalide A.Ş, gelininin daha önce de 3 kez kaçırılmaya teşebbüs edildiğini ifade ederek, "Eşimle birlikte tansiyon hastasıyız. Mübarek ayda bizi zehirleyeceklerdi. Neye uğradığımızı anlayamadık.

Gelinim, tüm feryatlarına rağmen zorla arabaya bindirilerek kaçırıldı" dedi. Bu arada 2 ay önce kaçarak evlendikleri karısının babası tarafından kaçırıldığını haber alan M.Ş. de soluğu karakolda aldı.

Mobilya imalatçısı M.Ş, "Ailesi evliliğimize karşı çıkıyordu. Oysa biz birbirimizi çok seviyorduk. Karımı kaçıran babası G.D.'dir" diye konuştu.

Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, baba ve ona yardımcı olduğu iddia edilen diğer şüphelinin peşine düştü. Aracın İstanbul'a gittiği bildirilirken, ekipler plakası belirlenen aracı arıyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 15:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?