5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Bomba elinde patlamış!

Bursa'da, metro istasyonu yakınında üzerinde taşıdığı bombanın patlaması neticesinde hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. Sabah saatlerinde Bursaray'ın Merinos istasyonu yakınlarında meydana gelen patlamada, bir ayağı ve bir kolu parçalanarak ölen şahsın 27 yaşındaki Bülent Akçiçek olduğu tespit edildi.

Vali Nihat Canpolat, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile beraber basın toplantısı düzenleyerek, patlamayla alakalı bilgi verdi. Canpolat, "Merinos kavşağı yakınlarında bu sabah 06.15 sıralarında bir patlama meydana geldi. Olay yerinde yapılan incelemede, sol bacağı diz üzerinden kopmuş ve sol eli parçalanmış durumda bir erkek cesedi bulundu. Sol elinde ve diz hizasında taşıdığı parça tesirli el yapımı bombanın, muhtemelen kendisinin beklemediği bir anda infilak ettiği değerlendirilmektedir. Ölen şahsın, Yıldırım'a bağlı Ortabağlar Mahallesi'ne kayıtlı Bülent Akçiçek olduğu tespit edildi. Ölen şahsın bağlantılı olduğu örgüt ve hedef aldığı yerle ilgili araştırma devam etmektedir. Şahsın herhangi bir suç kaydına rastlanmamıştır" dedi.

Olayla ilgili gözaltına alınanın olmadığını bildiren Canpolat, emniyet güçlerinin çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, vatandaşların rahat olmalarını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 13:02:23
Güncelleme :1 Eylül 2005 Perşembe 13:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?