1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Bursa'da namus cinayeti

Bursa'da, 44 yaşındaki bir servis şoförü, 17 yaşındaki genç bir kız ve babası tarafından öldürüldü. 

İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre olay, Çukurca Mahallesi'ndeki boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, servis şoförlüğü yapan Nizamettin K. (44) daha önceden ilişkisi olduğu N.A. (17) isimli genç kızı buluşmak için tehdit etti. Kendisini telefonla arayıp çağıran Nizamettin K.'nın teklifini reddeden N.A., sonradan buluşma yerine gitti. 

Yanına aldığı bıçakla Nizamettin K. ile evlerinin 150 metre uzaklığındaki boş bir arazide buluşan genç kız, Nizamettin K.'ye saldırdı. Bacağından ve karnından aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Nizamettin K., genç kızla boğuşmaya başladı. Bu sırada çiftçilik yapan baba Şakir A. (40), eve gittiğinde kızının olmadığını fark etti ve hemen dışarı çıktı. 

Kızının arazide bir kişiyle boğuştuğunu gören Şakir A., koşarak yanına gittiği Nizamettin A.'yı sopayla darp etti. 

Aldığı darbelere daha fazla dayanamayan Nizamettin K. olay yerinde hayatını kaybederken, baba-kız Osmangazi Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı. 

Bu arada Nizmettin K.'nin yaşı küçük olan N.A.'nın şikayeti üzerine yargılandığı ve davanın sürdüğü öğrenildi. 

Nizamettin K.'nin cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan Nizamettin K.'nın cesedinin memleketi Konya'nın Altınşehir İlçesi'ne gönderileceği bildirildi. Bu arada Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan Şakir A. ve kızı N.A. adliyeye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 16:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?