1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Bursa'da polis tarafından düzenlenen operasyonda, babası tarafından kurye olarak kullanıldığı iddia edilen 16 yaşındaki genç ile bir kişi, satmak üzere İstanbul'dan getirdikleri belirlenen 2 kilogram esrarla yakalandı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, merkez Yıldırım İlçesi Kartal Sokak'ta ikamet eden Alaattin Ö'nün (39), satmak için İstanbul'dan oğlu T.Ö. (16) ve hırsızlık ve gasp suçlarından kaydı bulunan Ümit D'ye esrar getirttiği ihbarını alan narkotik dedektifleri şahısları takibe aldı. Bursa-İstanbul Karayolu Demirtaş Beldesi yakınlarında T.Ö. ve Ümit D'nin içinde bulundukları otobüsü durduran güvenlik güçleri, bagajdaki çantaya saklanmış 2 kilogram esrarı ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılardan T.Ö, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 

Her 2 zanlı sorgulamalarının ardından ''İştirak maksadıyla uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan T.Ö'nün suçlamaları kabul etmediği, Ümit D'nin ise içmek maksadıyla uyuşturucunun kendisine ait olduğunu söylediği öğrenildi.
T.Ö'nün babası Alaattin Ö'nün güvenlik güçleri tarafından arandığı, annesi Nurşen Ö'nün de 13 Nisan'da esrar satmak suçundan yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 16:24:07
Güncelleme :12 Haziran 2006 Pazartesi 16:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?