2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Büyük trajedi

Bursa'da, 4 yaşındaki bir kız çocuğu, arkasından koştuğu babasının kullandığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza Yıldırım İlçesi'nde Ulus Mahallesi Baş Sokağı'nda dün meydana geldi. Akraba ziyaretinden dönen Mustafa Toplu (27), 16 J 3366 plakalı otomobiliyle evinin önünde geri manevra yaparken arkasından koşan 4 yaşındaki kızı Hiranur'u göremedi. Bir taşın üzerinden geçtiğini sanan baba, feryatlar üzerine aracından indi. Gördüğü manzara karşısında şoke olan baba, hemen kızını alarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Fakat küçük kızın ölüm haberi bütün aileyi yasa boğdu.

Minik Hiranur Toplu, Ulus Abidler Camii'nde bugün kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'nda defnedildi. Kahve işleten 3 çocuk babası Mustafa Toplu, "Misafirlikten dönmüştük. Eşim Fatma ve çocuklarım Aleyna (6), Hiranur (4) ve Dindar (1) otomobilden indi. Ben de aracı evin önüne park ediyordum. Hiranur annesinin elinden kurtulup arkamdan koşmuş. Ben geri geri giderken onu fark etmedim. Aracın bir şeyin üzerinden geçtiğini fark ettim ama taş zannettim. Çünkü orada bir taş vardı. Fakat feryat sesleri üzerine indiğimde üzerinden geçtiğimin kızım olduğunu gördüm. Hemen hastaneye kaldırdık. Maalesef kurtarılamadı" dedi.

Topal ailesinin akrabaları Mehir Aydın ise, "Bizden döndüklerinde kazayı haber aldık. Herkes yıkıldı" diye konuştu. Cenazenin defnedilmesinden sonra taziyeleri kabul eden baba, metanetini korudu.

.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 11:26:29
Güncelleme :27 Şubat 2006 Pazartesi 13:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?