5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Caminin çatısına çıkıp kiremit fırlattı

Bursa'da, sokaklarda yatıp kalkan kimsesiz sabıkalı bir kadın, hastanede tedavi edilmediğini öne sürerek, kent merkezinde bir caminin çatısından polislere kiremit fırlattı. Polis ekipleri, genç kadını yakalamak için Çatalfırın'daki köprülü kavşağın üzerine çıkıp, çatıdaki kadını güçlükle gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, eşi trafik kazasında hayatını kaybeden Arzu Coşkun, sokaklarda yatıp kalkmaya başladı. Sabıka kaydı bulunan Arzu Coşkun (33), bunalıma girerek, önce kendisini jiletledi sonra da Çatalfırın'daki köprülü kavşağın altındaki Veledi Saray Camii'nin çatısına çıktı. Hastanede tedavisinin yapılmadığını öne sürerek etrafa kiremit fırlatan genç kadın için polis ve itfaiye seferber oldu.

Köprülü kavşak üzerine çıkan polisler, genç kadını indirmek için dil döktü. Bir polis, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Arzu Coşkun'u etkisiz hale getirdi. 4 polisin güçlükle zaptettiği Coşkun, yaka paça Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Vücudu kanlar içindeki Coşkun, tedavisi için Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 12:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?