5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Çiftlikte alem ölümle bitti

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Doğancı Köyü Uzguraltı mevkiindeki bir çiftlikte eğlence alemi ölümle bitti.

Edinilen bilgiye göre, Aydın O, Mehmet B. ve Fatih Tansel Ü. isimli şahıslar, Ukraynalı hayat kadınları Nataliya K. (26), Olena S. (26), Iryna N. (23) ve Iryna G. (23) ile birlikte çiftlik evine gitti. Burada içki içen şahısların iddiasına göre, ayağı kayarak havuza düşen Ukrayna uyruklu T.C. vatandaşı İryna G. baygınlık geçirdi. Arkadaşları tarafından ilçedeki Devlet Hastanesi yerine Bursa Tıp Fakültesi'ne götürülmek istenen Iryna G. yolda hayatını kaybetti. Paniğe kapıldıklarını iddia eden şahıslar, Karacabey'e bağlı İkizce Köyü Karatepe mevkiinde cesedi arabadan aşağı attı.

Mustafakemalpaşa'daki çiftlik evinde kalan diğer arkadaşları Mehmet B, Fatih Tansel Ü.'yü arayarak durumu bildiren Aydın O. yoluna devam etti. Çiftlik evindeki Mehmet B. ve Fatih Tansel Ü.'nün avukat aracılığı ile durumu savcılığa bildirmesi üzerine, olaya jandarma el koydu. Jandarma ekipleri olay yerine giderek, cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Aydın O. ve Ukraynalı hayat kadınları gözaltına alınarak, dün akşam nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Mehmet B. ve Fatih Tansel Ü. tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirken, diğer şahıslardan Aydın O. ve Ukrayna uyruklu hayat kadınları Nataliya K, Olena S. ve Iryna N. tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 15:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?