5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Cinayet zanlısı yakalandı

Bursa'da bir restoranda olay çıkartıp, daha sonra kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle bir garsonu öldürdüğü öne sürülen zanlı, cinayet bürosu dedektiflerince bayan arkadaşının evinde yakalandı.

Olayı soruşturan polis, 12 saat geçmeden çok sayıda suçtan kaydı bulunan zanlıyı, olayda kullandığı silahla birlikte gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, olay 05.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Karaman Mahallesi Mudanya Yolu üzerinde bir restoranda meydana geldi. Restorana bayan arkadaşıyla gelen Atakan D. (29) adındaki şahıs kavga çıkarınca, garson olarak çalışan İsmail Ünal (40) polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekibi, iş yeri çalışanları şikayetçi olmayınca tekrar geri dönmek zorunda kaldı.

Polisin olay yerinden ayrılmasının ardından kendisini kimin ihbar ettiğini soran Atakan D, garson olarak çalışan İsmail Ünal'ın, "Polisi ben aradım" demesi üzerine çılgına döndü. Yanında taşıdığı silahını çıkararak İsmail Ünal'ı başından vuran Atakan D. olay yerinden firar etti. 112 Acil Servis ekibince ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Ünal hayatını kaybetti.

Olayın ardından zanlıyı ve yanındaki bayan arkadaşını tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Bürosu dedektifleri, 7 ekiple çalışarak Atakan D.'ye ulaştı. Bayan arkadaşının Kiremitçi Mahallesi'ndeki evinde kalan Atakan D, suç aleti silahla birlikte yakalandı. Bursa Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 12 saat geçmeden cinayeti aydınlatan ve faili yakalayan memurlara teşekkür etti.

Zanlı Atakan D.'nin gasp, tabancayla yaralama, bıçakla yaralama suçları gibi 29 tane olaydan Emniyet Müdürlüğü'nde kaydının bulunduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 17:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akansel IP: 85.107.78.xxx Tarih : 13.12.2005 22:06:53
POLİS GELDİĞİNDE ZANLININ ÜSTÜNÜ ARAMIŞ OLSAYDI, SİLAHI BULURDU... KANUNLAR VAR UYGULAYAN YOK.. ÖRNEK: GEMLİK TE kapımın önünde ki cadde de, araba içinde bira içiyorlar diye polise şikayette bulundum polisler geldi baktılar kişileri uyardılar ve gittiler ama aynı kişiler hala araba içindi alkol alıyorlar.. komşular olarak, bira içen kişilere bir şey diye miyoruz eşimiz var çocuğumuz var ama can güvenliğimiz yok.. kanunsuzluk kanun mu oluyor... İNSANLAR KANUNSUZLUĞA YÖNLENDİRİLİYOR.. SAYGILARIMLA