1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Dedektif gibi kapkaççı

Otobüste gördüğü bir anaokul öğretmenini özel dedektifler gibi evine kadar takip eden kapkaççı, genç öğretmenin otobüsten inip yürüdüğü sırada çantasını kapıp kaçtı.

Kısa sürede polis tarafından kıskıvrak yakalanan kapkaççı, "Ben fabrikada çalışan bir işçiyim paraya ihtiyacım vardı, onun için böyle bir şey yaptım" dedi.


Edinilen bilgiye göre dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda anaokulu öğretmeni Sibel Aydın (26) Ataevler'deki evine için heykelden otobüse bindi.Genç öğretmeni aynı otobüste gözüne kestiren kapkaççı M.K (23) genç öğretmeni otobüsten ineceği yere kadar takip etti. Nilüfer ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde otobüsten inen Sibel Aydın bayan arkadaşı ile birlikte evine gitmek için Zaman Sokak üzerinde yürüdüğü sırada arkasından gizlice yaklaşan M.K anaokulu öğretmeni Aydın'ın omzundaki çantayı kapıp kaçtı. Yanındaki bayan arkadaşının cep telefonundan zaman geçirmeden polisi arayan Sibel Aydın ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Nilüferhatun Caddesi üzerinde koşarak kaçan M.K'yı kıskıvrak yakaladı.

İçerisinde 2 adet cep telefonu ile kredi kartlarının bulunduğu çantayı sakladığı yerden çıkarıp polise teslim eden M.K göz altına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlı Sibel Aydın'a teşhis ettirildi. Daha önce herhangi bir suçtan sabıkasının bulunmadığı öğrenilen zanlının Kayapa Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalıştığı paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 12 Mart 2006 Pazar 12:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?