1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Dövdü diye 6 yerinden bıçakladı

Bursa'da bir kişi, arkadaşını döven şahsı ilköğretim okulu önünde 6 yerinden bıçakladı. Adliyeye getirilen zanlı, "Biz racon kesmiyoruz, kafa kesiyoruz" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 23.00 sıralarında merkez Fatih Mahallesi'nde Fatih İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Geçen hafta arkadaşıyla kavga eden Ufuk Akbayır (22) ile yolda karşılaşan İsmail B. (19), arkadaşının hesabını sormak için kavga etmek istedi. Bunun üzerine kendisine karşılık veren Akbayır'a bıçakla saldıran İsmail B, rast gele salladığı bıçak darbeleriyle Akbayır'ı göğsünden, karnından ve ayağından yaraladı.

Vatandaşların hemen 112 ambulansını araması üzerine olay yerine gelen ambulans ağır yaralı genci Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayın hemen ardından firar eden zanlı İsmail B. ise Bursa Emniyet Müdürlüğü önündeki nöbetçilere, "Ben icraat yaptım. Beni alın" diyerek teslim oldu. Zanlının, sağlık kontrolüne getirilirken, bir TV kanalında yayınlanan ve kaldırılması gündemde olan Kurtlar Vadisi dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın söylediği sözleri söylemesi dikkat çekti. Adliyeden çıkarılan şahıs, basın mensuplarına, "Biz racon kesmiyoruz, kafa kesiyoruz. Devlete bir saygısızlığımız yok" dedi.

Zanlının birçok suçtan emniyette kaydı olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 13:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?