5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Duble yolda kaza: 2 ölü

Duble yol inşaatı süren Karacabey-Bandırma karayolunda bir otobüs ile kamyonet çarpışırken, 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 14.30'da Bandırma-Karacabey yolunun 16. kilometresinde Arızköy sapağında meydana geldi. Karacabey'den Bandırma istikametine seyir halindeki Ahmet Demirkol idaresindeki 17 NC 935 plakalı soba malzemesi yüklü kamyonet, karşı yönden gelen Erol Gürsoy idaresindeki 17 AR 009 plakalı otobüsle çarpışarak yoldan çıktı. Kamyonet sürücü Ahmet Demirkol ile beraberindeki Kadir Durak olay yerinde sıkıştıkları araç içinde feci şekilde can verdi.

Direksiyona sıkışan otobüs sürücüsü Erol Gürsoy'u sıkıştığı yerden çıkarmak için Bandırma itfaiyesi seferber oldu. İlk müdahaleyi yapan itfaiye sonuç alamayınca, Mustafakemalpaşa itfaiyesinden gelen araç sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Gürsoy Bursa Tıp Fakültesi'ne sevk edilirken, otobüste bulunan yolculardan yaralı olan 6 kişinin ilk müdahaleleri Karacabey Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Yaralılardan hamile olan 23 yaşındaki Gülşen Doğru ile eşi Sinan Doğru ve Seviye Sarıoğlu (35), Umut Sarıoğlu (2) ilk tedavilerinin ardından Bursa'ya sevk edildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan otobüs muavini Mustafa Özer ve yolculardan Aylin Türkoğlu'nun tedavileri Karacabey Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 02:25:45
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 02:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?