1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Düğünde havlu yüzünden cinayet

Bursa'da, bir düğün töreninde otomobillere takılan havlunun alınması yüzünden çıkan kavgada öldürülen pazarcının katil zanlıları, çizilen robot resim sayesinde yakalandı. 

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Cumartesi gecesi meydana gelen olayda, Çelik ailesinin Fethiye Çamlık Parkı'ndaki düğün merasiminde, düğüne misafir olarak gelen bir çocuk babası Seçkin Söylemez (25) kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş, Cenan Dimelik (28) ise karnından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. 

Olayı araştıran Cinayet Bürosu dedektifleri, olay gecesi, düğüne gelen otomobillerden havlu alınması yüzünden kavga çıktığını, Söylemez ve Dimelik'in 23-24 yaşlarındaki bir kişi tarafından bıçaklandığını belirledi. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda robot resim çizildi. Fethiye'de oturan Hasan Hüseyin A.'nın (23) olayı gerçekleştirdiğini tespit eden cinayet bürosu ekipleri, bu kişinin peşine düştü. Zanlının Kocaeli'ne gittiğinin belirlenmesinin ardından yapılan operasyonla, kartonpiyercilik yapan şahıs gözaltına alındı. 

Olayı gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu söyleyen Hasan Hüseyin A.'nın, "Olay gecesi düğün yerindeki otomobillerden küçük çocuklar havlu alıyordu. Ben de almak istedim. Bu yüzden beni darp ettiler. Ben de bıçak kullanmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi. Hasan Hüseyin A. ile birlikte olaya karışan H.S. (23) isimli bir kişi daha gözaltına alındı. Hakkında soruşturma evrakı hazırlanan 2 zanlı, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2006 Çarşamba 14:00:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?