2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Düğünde kanlı kavga

Bursa'da misafir olarak katıldıkları akrabalarının düğününde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bıçaklanan iki arkadaştan biri öldü, biri ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22.00'de Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Fethiye Mahallesi Ulu Cadde üzerindeki bir çay bahçesinde meydana gelen olayda, düğüne misafir olarak katılan Seçkin Söylemez (25) düğün çıkışı çay bahçesinin kapısında kimliği belirsiz 2 şahısla tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüyünce Söylemez kanlar içerisinde düğün salonunda yere yığılırken, kimliği belirsiz şahıslar düğün salonundan kaçtılar. Bu arada, Seçkin Söylemez ile birlikte düğüne gelen arkadaşı Cenan Dimelek (28) şahısları kovalamaya kalkınca sahıslar tarafından bıçaklandı. Seçkin Söylemez ile kovalamaca sırasında şahıslar tarafından bıçaklanan Cenan Dimelek ağır yaralı halde düğün sahibi Ali.Ç. tarafından özel bir otomobille Bursa Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ancak göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Seçkin Söylemez yolda hayatını kaybetti. Karnına isabet eden 2 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan inşaat işçisi Cenan Dimelek ise ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile devlet hastanesine sevk edildi. Polis olayla alakalı çok yönlü soruşturma başlatırken kimliği belirsiz şahısların peşine düştü. Seçkin Söylemezin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ayrıca Cenan Dimelek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2006 Pazar 15:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?