1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Düğünlerinde soyuldular

Bursa'da bir düğün salonunda gelinle damada takılan altın takılar ve paralar, elektriklerin kesilmesini fırsat bilen hırsızlar tarafından çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 23.00 sıralarında bir düğün salonunda meydana geldi. Kamil (24) ve Ebru Meşe (20) çifti, düğünde yakınları tarafından takılan altın ve paraları merasimin bitmesinin ardından bir çantaya koyarak aile büyüklerine verdi. Aile fertleri de takı ve paraları oturdukları masanın üzerine bıraktı. Salonda yaklaşık 2 dakika süren elektrik kesintisi sırasında kimliği belirsiz kişi ya kişiler, masanın üzerindeki çantayı alarak kaçtı. Elektrikler geldikten sonra hırsızlık olayının farkına varan yeni evli çift neye uğradıklarını şaşırdı. Düğün salonunu terk eden gelin, bahçede babasına sarılarak gözyaşı döktü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, içerisinde 2 bin YTL'lik altın ve 2 bin YTL para bulunan çantayı tüm aramalara rağmen bulamazken, düğün kayıtlarını izleyerek hırsızları tespit etmeye çalıştı. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, hırsızların peşine düştü.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 17:34:25
Güncelleme :17 Nisan 2006 Pazartesi 17:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?