5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Evlat acısından beyin felci geçiren baba kayıp

Bursa'da, 1998 yılında salıncaktan düşerek hayatını kaybeden çocuğunun üzüntüsüne dayanamayarak beyin felci geçiren Hikmet Özgüneş'in 10 gündür kayıp olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Necip Özgüneş, 1998 yılında oynadığı parkta salıncağın altında kalarak hayatını kaybetti.

Çocuğunun ölüm haberini duyan baba Hikmet Özgüneş (56), bu acıya dayanamayarak beyin felci geçirdi. Felç geçirdikten sonra kendini anlatamayan ve çevresindekilere adını söyleyemeyen Hikmet Özgüneş, 10 gün önce çıktığı evine bir daha geri dönmedi.

Elinde resimlerle eşini her yerde arayan Mübeccer Özgüneş (45), kocasının en son Eskişehir Terminali'nde görüldüğünü belirtti. Eşinin evden ayrıldığını ve bir daha geri gelmediği söyleyen Mübeccer Özgüneş, "Evden çıktı. Gece gelmeyince merak ettik.

İnegöl'ün Gündüzlü Köyü'nde bulunan annemlerin yanında olduğunu öğrendik. Sonra oradan da ayrılmış. 1998 yılında çocuğumuz vefat etti.

Ondan sonra beyin felci geçirdi. O günden beri kendini ifade edemiyor. Adını sorsalar dahi söyleyemiyor. Görenler insanlık namına 0224 360 02 64 numaralı telefonu arasınlar. Kış yaklaşıyor, bu soğukta dışarıda kalamaz" dedi.

Yaşlı adamın kızının ise çevre illerin terminallerine müracaat ettiği ancak hiç bir sonuç alamadıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 14:57:24
Güncelleme :1 Ekim 2005 Cumartesi 12:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?