1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Facia ucuz atlatıldı

Akabe mevkiinde trafik faciası ucuz atlatıldı. Freni boşalan plastik boru yüklü TIR, önünde seyreden 3 araca çarparak durabildi. Sıkışan sürücü yarım saatlik çalışma sonucu kurtarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'den yüklediği plastik boruları Irak'a götürmek üzere yola çıkan Ökkaş Tekkaş yönetimindeki 79 AE 015 plakalı TIR, bugün saat 13.30 sıralarında Akabe mevkiinde şehir merkezine doğru gelirken freni patladı. Sürücü Ökkaş Tekkaş, şehir merkezinde bir tehlikeye yol açmamak için önünde giden 31 RE 143 ve 27 YU 423 plakalı TIR'lara çarparak durabildi.

Savaş alanına dönen kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü Ökkaş Tekkaş'ı kurtarmak için yarım saat uğraştı. Görevlilerin çabası sonucu çıkarılan sürücünün ayağının kırıldığı belirlendi. Tekkaş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

3 TIR'ın karıştığı kaza sebebiyle karayolunda trafik bir süre aksadı. Bu arada Irak'ta görev yapan ABD askerlerine votka götürdüğü belirlenen 31 RE 143 plakalı TIR'da da maddi hasar meydana geldi. Karayolu kaza atıklarının temizlenmesi ve araçların çekilmesinden sonra yeniden ulaşıma açıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2006 Perşembe 20:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?