2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Fuhuş skandalında 247 yıl istendi

Bursa'da, okula göndermediği 13 yaşındaki kızını 2 yıl boyunca para karşılığında erkeklere pazarladığı iddia edilen anne ve küçük kızla ilişkiye girmekle suçlanan, aralarında bir öğretmenin de bulunduğu 8'i tutuklu 14 kişi hakkında toplam 247 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Edinilen bilgiye göre, 2 ay önce darp edildiğini iddia eden anne N.S, Yıldırım Karakolu'na müracaat ederek sorumluların cezalandırılmasını istedi. Fakat polis, mağdur annenin verdiği ifadelerden kuşkulanınca, skandal ortaya çıktı.

Anne N.S.'nin, 13 yaşındaki kızı A.Ç.'yi okula göndermeyerek 2 yıl boyunca para karşılığında erkeklere pazarladığı belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen ve aralarında bir ilköğretim okulunda müdür yardımcılığı yapan öğretmenin de bulunduğu 13 kişiyi daha gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan, aralarında anne ve küçük kızla sözü kesilen damat adayı ve öğretmenin de bulunduğu 8 kişi tutuklandı. Yaşları 50 ila 60 arasında değişen 6 tutuksuz sanıktan 2'sine her gün karakola giderek imza atma cezası verildi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Kızını sattığı iddia edilen anne N.S.'ye (49) toplam 51 yıla kadar, ilişkiye girmekle suçlanan diğer tutuklu sanıklardan öğretmen M.D. (49) ile M.E. (29), A.A. (58) K.K. (42) Ö.K. (43) A.G. ve Y.K. (59) hakkında ise toplam 120 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Her gün karakola giderek imza atma şeklinde adli kontrol altında tutulan T.V. (67) ve G.B. (46) ile tutuksuz sanıklar M.İ. (45), Ö.G. (49) N.K. (52) İ.O. (54) hakkında toplam 76 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Haklarında toplam 247 yıla kadar hapisleri talep edilen 8'i tutuklu 14 sanık, önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Bu arada, mağdur olan genç kızın yasa gereği tedavi ve terapiye tabi tutulmasına karar verilirken, davaya müşteki olarak N.S. ile müşterek evliliklerinden olan A.Ç.'nin babası R.Ç. (54) katılacak.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 12:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?