5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Gasp zanlısı yakalandı

Bursa'da, önceki gece evine girdiği genç kadını darp edip bıçakladıktan sonra para, cep telefonu ve kredi kartını gasp ettiği öne sürülen zanlı yakalandı. Genç kadını feci şekilde döven zanlının, genç kadının oturduğu eve daha önce çalıştığı büfeden hamburger servisi yapan kişi olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 37 yaşındaki Nedret H.'nin Altıparmak Mahallesi'nde oturduğu evine önceki gece gelen 22 yaşındaki Ali O, kapıyı çalıp içeri girdi. Bir süre önce Altıparmak Caddesi'ndeki bir büfede çalışan ve Nedret H.'nin evine hamburger servisi yapan Ali O, genç kadını darp edip bıçakladı. Genç kadının 140 YTL'si, cep telefonu ve kredi kartları da gasp edildi.

Nedret H, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayı araştıran Gasp Bürosu ekipleri, Samsun'da da bir süre önce hakkında benzer bir olaydan hakkında işlem yapılan Ali O.'nun kimliğini belirledi.

Polis, Ali O.'nun evine gittiğinde buradan taşındığını belirledi. Son olarak eşyalarını Mutlular Mahallesi'ndeki bir bodrum katına taşıyan Ali O, ekiplerin buraya yaptığı baskınla gözaltına alındı.

Darp olayını kabul eden, para gasp etmediğini savunan Ali O.'nun evinde yapılan aramada, kredi kartları ve Nedret H.'nin cep telefonu bulundu. Gözaltına alınan Ali O.'nun, hakkındaki tahkikat tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 16:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?