1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Genç garsonu boğazını keserek öldürdüler

Bursa'da bir garson, metruk fabrika binasında karnından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürülülmüş halde bulundu. Genç garsonu, olay yerine getirilen patronu teşhis etti.

Edinilen bilgiye göre, Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Gaziakdemir Mahallesi Tabakhaneler mevkiinde metruk haldeki bir fabrikadan saat 18.00 sıralarında birinin koşarak uzaklaştığını gören vatandaşlar, içeride bir kişinin kanlar içinde yattığını gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, karnından bıçaklandıktan sonra boğazı kesilen ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kişinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerinin 150 metre ilerisindeki lokantanın sahibi olan Selçuk Ergen, polis ekipleri tarafından metruk binaya getirildiğinde, cesedin, yanında garson olarak çalışan 30 yaşındaki Uğur Korkmaz'a ait olduğunu söyledi. Korkmaz'ın bekar olduğu için polis emeklisi olan babası İsmail Korkmaz'ın (51) Muradiye Mahallesi'ndeki evinde kaldığı, Pazar günü çalışmamasına rağmen olaydan yaklaşık 1 saat önce işyeri çevresinde arkadaşlarıyla görüldüğü belirtildi.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, genellikle gençlerin alkol almak için kullandığı binadan, olaydan kısa bir süre sonra 20-25 yaşlarında, üzerinde mavi çizgili yelek ve kot pantolon bulunan, buğday tenli bir kişinin koşarak uzaklaştığını belirledi. Olay yerinde bıçak ve içki şişesine rastlanmazken, polis olayla alakalı çok yönlü soruşturma başlattı.
Öldürülen şahsın mahalle arkadaşları, genç garsonu en son öğle saatlerinde gördüklerini, daha sonra yanlarından ayrıldığını, bir daha kendisini görmediklerini belirtirken, şahsın mahalle sakinleri tarafından çok sevildiği, kimseyle kavgalı olmadığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 08:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?