5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hastaneyi birbirine kattılar

Bursa'da bir gazinoda kavga edip birbirini yaralayan iki travesti, arkadaşlarını hastaneye çağırınca, gruplar arası büyük bir kavga çıktı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi savaş alanına dönerken, camlar ve cihazlar kırıldı. Normal hizmet alan hastalar ile personel ise kavga büyüyünce kaçacak yer aradı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 02.00 sıralarında Aşina takma isimli Ömer Evren (33) ile Aşkın takma isimli Emrah Öztürk'ün (24) Yalova yolunda travestilerin bulunduğu bir restoranda birbirlerine falçata ve satırlarla saldırması ile başladı.

Kavgaya Buket takma isimli Şahin Siner (22), Kader takma isimli bir travesti daha karışınca olay büyüdü. Yüzünden hafif yaralanan Ömer Evren ile omzundan hafif yaralanan Emrah Öztürk, önce özel Vatan Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada gece estetik cerrah bulunmaması sebebiyle yaralılar ambulansla Görükle'deki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine gönderildi.

Hafif yaralı olan şahıslar, kendilerine müdahale eden doktorların yanında yeniden kavgaya başladı. Bu sırada şehirdeki diğer arkadaşlarını da arayan travestiler, Tıp Fakültesi acil servisinde kalabalık bir grup oluşturdu.

Taksilerle 2'şer 3'er gruplar halinde gece saat 03.00 sıralarında Görükle'de toplanan 20 travesti, ortamın bir ara gerginleşmesi ile yeniden birbirlerine saldırdı. Kavga büyüyünce, bir anda acil servis savaş alanına döndü. Müdahale odalarının camları kırıldı, bir röntgen inceleme cihazı parçalandı. Kırık camlarla bazı travestiler birbirlerini hafif şekilde yaralarken, ortalık kan gölüne döndü.

Bir anda kendilerini büyük bir kavganın içinde bulan diğer hastalar ile görevli doktor ve hemşireler, güvenlik birimlerinin yetersiz kalması sebebiyle kaçıştı. Kavganın büyümesi üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden takviye istendi. Bursa'dan çevik kuvvet hastaneye gelerek duruma hakim oldu.

Jandarma ekipleri de hastaneye takviye gönderdi. Olaydan sonra jandarma nezaretinde tutulan travestiler, savcılık talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakıldı. 2 yaralı travesti hastanede tedavi görmeye devam ederken, diğer şahıslar hastaneden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 13:09:18
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 16:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?