5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hem çikolata çaldı, hem marketçiyi dövdü

Bursa'da, eşi ve arkadaşı ile birlikte alışveriş yapmak için girdiği marketten gizlice çikolata çalan genç, kendisini fark eden marketçiyi dövüp kaçmak isterken polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, A.S. (22) ve eşi G.S. (20) ile arkadaşları E.S. (19), dün gece saat 23.40 sıralarında Altıparmak Caddesi üzerindeki Hüseyin Çiçek'e ait markete alışveriş yapmak için geldi.

A.S, alışveriş yaptığı sırada, gizlice marketin rafından çikolata alıp cebine koyarken, iş yeri sahibine yakalandı. Şahsı hırsızlık yaparken gören market sahibi Çiçek, çikolatanın parasını istedi. Ancak şahıslar para vermek istemeyince kavga çıktı.

Marketçiyi dövüp olay yerinden kaçmak isteyen 3 şahsı, polis ekipleri kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınarak polis merkezine getirilen şahıslardan A.S, kleptomani hastası olduğunu ve uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü öne sürdü.

A.S.'nin hırsızlık, ırza geçme ve uyuşturucu kullanmak suçlarından sabıkalı olduğu ve polis tarafından arandığı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürerken, şahıslar adli mercilere teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 12:43:56
Güncelleme :23 Kasım 2005 Çarşamba 12:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?