1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Hırsız soyduğu marketin sahibine not bıraktı

Bursa'da, bir marketin kasasını patlatarak 2 bin 500 YTL'yi çalan hırsız, market sahibine bıraktığı notta, "Bak ağabey, alarmın yetersiz, yerinizde olsam hemen dava açarım. Çok zor durumdayım, yaşım 16 ama bu hayatta çok yoruldum, imkanım olursa borcumu geri ödeyeceğim, sizden özür dilerim" dedi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi'nde bir markete giren hırsız, kasayı patlatarak içerisindeki yaklaşık 2 bin 500 YTL parayı aldı. İşini bitiren hırsız, marketten çıkmadan önce işletme sahibine hitaben bir not yazdı. Notunda, hırsızlığı istemeyerek yaptığını anlatan şahıs, marketteki alarm sistemini beğenmediğini de dile getirmeyi ihmal etmedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, ele geçirdiği notu yakın incelemeye aldı. Kriminal polisi, hırsızı yazı karakterinden bulmak için araştırma başlattı. Şahıs, market sahibine yazdığı notta, "Bak ağabey, alarm sistemin çok kötü, yerinde olsam hemen dava açarım. Ağabey senden özür dilerim ama çok zordayım. Bu işe mecbur kaldım. Yaşım 16, bu hayatta çok yoruldum, ihtiyar göstermeye başladım. Düzgün bir alarm sistemi taktırın buraya. Hakkınızı helal edin, fırsat bulursam borcumu ödeyeceğim" diyerek imzasını attı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2006 Cumartesi 14:28:16
Güncelleme :8 Nisan 2006 Cumartesi 14:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?