2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

İnek yüzünden cinayet işledi

Karacabey'de 10 yıl önce aldığı ineklerin parasını ödemediği iddia edilen bir kişi öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Recep H. (46) ve arkadaşı Özcan D, akşam saatlerinde ilçenin Canbolu mevkiinde bulunan damlarında içki içmeye başladı. Bu sırada Recep H.'nin cep telefonunu arayan bir şahıs, elinde sakat bir koyun olduğunu ve gelip almasını istedi. Bunun üzerine Recep H. ve arkadaşı, Hayırlar Köyü yakınındaki kavaklar bölgesine gitti. Olay yerine gittiklerinde kendilerini bekleyen A.A. (26) ve M.B, Recep H.'yi tenhaya götürüp, silahla vurdu. Şahıslar, aracın başında bekleyen Özcan D.'nin yanına giderek, "Senin de ineklerini alıp paranı vermeseydi sen de öldürürdün" deyip, Özcan D.'yi arabaya bindirip Karacabey'e döndü. Karacabey'de bir kahvehaneden benzin parası alıp A.A. ve M.B.'ye veren Özcan D, daha sonra durumu jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Recep H.'nin cesediyle karşılaştı. Özcan D.'nin ifadesi doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheli A.A.'yı Ekinler Köyü'ndeki evinde, diğer şüpheli M.B.'yi ise Karacabey'de yakaladı.
Gözaltına alınan şüpheliler A.A. ve M.B, Recep H.'nin 10 yıl önce A.A.'nın babasından 15 adet inek aldığını ve parasını vermediğini söyledi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 17:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?