1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

İşyerinde çatışma

Bursa'da bir işyerinde meydana gelen çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün saat 18.00 sıralarında çevreyolu, Bursa Oto Merkezi'ndeki Şenol Otomotiv Firması'nda meydana geldi. Ellerinde kaleşnikof marka silahlar bulunan 3 kişi, söz konusu işyerini kurşun yağmuruna tuttu. İşyeri sahiplerinin ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, işyeri sahibi Şenol Turan (36) ve arkadaşı Hacı Ali Kara (44) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Bahri Çakır (23) ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çakır, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ticari bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenilen zanlıların, oto merkezinin güvenlik görevlisini silah tehdidiyle etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Silahla taranan işyerinde çalışan ve isminin Can Açık olduğu öğrenilen bir gencin ise kaçarak kurtulduğu iddia edildi.

Olay yerinde bulunan birer tabanca ile kaleşnikofa el koyan jandarma, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İçerisinde zanlıların bulunduğu ihbar edilen ve Balıkesir istikametine gittiği öğrenilen 16 T 0427 plakalı aracın yakalanması için Balıkesir ve çevre illerde çalışma başlatıldığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2006 Cumartesi 20:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GİZEM KARA IP: 85.109.90.xxx Tarih : 16.10.2007 11:01:58

OLAYDA HAYATINI KAYBEDEN HACI ALİ KARA AMCAMDIR.DAVANIN MAHKEMESİ HALEN DEVAM EDİYOR,HAYATLARINI KAYBEDENLERİN AMCAMDA DAHİL OLMAK ÜZERE ÜÇER TANE ÇOCUKLARI VAR.BUGÜN ÇOK BÜYÜK ZORLUKLAR VE BABALARININ KATİLLERİNİN İLAHİ ADALETTE HAKETTİKLERİ CEZALARINI BULMALARINI TEMENNİ EDEREK YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR...HERGÜN BUNUN GİBİ YÜZLERCE HABER OKUYORUZ,AMA GAZETELERE BU ŞEKİLDE HABER OLMANIN ASLINDA NE ACI Bİ GERÇEK OLDUĞUNU YAŞAYINCA ANLIYOR İNSAN.BAŞKALARININ CANLARININ YANMAMASI VE CAN YAKANLARINDA HAKETTİKLERİ CEZALARI ALMASI DİLEĞİYLE...