1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Küfür etme kavgası kanlı bitti

Bursa'da, kendilerine küfür eden şahsın evini basan 2 arkadaştan biri çıkan kavgada silahla yaralanırken, diğerinin başında bira şişesi kırıldı. 

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay dün gece saat 01.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Sakarya Mahallesi Bozkurt Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Erdinç Ç. (30) ve Feridun F. (25), daha önce kendilerine küfür eden Ç.M.'nin olmadığı bir saatte eve gelerek nerede olduğunu sordu. Eşi Hayriye M.'den olumsuz yanıt alan Erdinç Ç. ve Feridun F, evi aramak istedi. 2 arkadaş, Ç.M.'nin eşi Hayriye M.'nin boğazını sıkarak zorla zanlının yerini öğrenmek istedi. 

Bu sırada eve gelen Ç.M, eşini o halde görünce sinirlenerek evini basan 2 kişiyle kavga etmeye başladı. Bu durumu içine sindiremeyen zanlı, Feridun F.'yi silahla sol bacağından vurdu. Genç adam kanlar içinde yere yığılırken, boş bira şişelerini alan Ç.M, Erdinç Ç.'nin kafasına vurmaya başladı. Bu sırada Hayriye M. telefonla polisi arayarak yardım istedi.

Kısa sürede gelen polis ekipleri olay yerinde 2 kişinin yaralı olduğunu görünce durumu 112'ye bildirdi.

Yaralılardan Feridun F. polisin olay yerine çağırdığı ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Erdinç Ç. polis otosuna bindirilerek hastaneye taşındı.

2 yaralının da 400 promil alkolü olduğu öğrenildi. Polis Ç.M.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2006 Cumartesi 12:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?