1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Lise önünde falçatalı kavga

Lise önünde çıkan kavgada, bir lise öğrencisi maket bıçağıyla yaralandı. Öğrenciyi yaraladığı iddia edilen ve daha önce aynı okuldan atılan genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan ve sabah okula giden Yıldırım Beyazıt Lisesi 3. sınıf öğrencisi Mansur A. (18), okul kapısında önünü kesen ve aynı okuldan geçen yıl ''devamsızlık'' nedeniyle atılan C. G. (17) ile tartışmaya başladı. ''Kız meselesi yüzünden'' çıktığı öne sürülen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, C.G. tarafından maket bıçağıyla karnından bıçaklanan Mansur Ay yaralandı. Yaralanan liseli genç özel bir otomobille Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yavus Selim Mahallesi'nde oturan Mansur A.'nın okul arkadaşları ve yakınları kısa sürede hastaneye geldi. Tedavisi tamamlanan ve hayati tehlikesi bulunmayan Mansur A. daha sonra taburcu edildi.

Olayın ardından kaçan zanlı C.G. Yıldırım Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. C.G. daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 12:45:00
Güncelleme :7 Nisan 2006 Cuma 13:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?