1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Meyhanede dehşet!

Bursa'da, aşırı alkollü oldukları gerekçesiyle meyhaneye alınmayan 2 kardeş, ortalığı kan gölüne çevirdi. Balta, satır, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 03.00 sıralarında Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan Arap Şükrü Sokağı'nda bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, 'Sarı Hüseyin' lakaplı Hüseyin S. ve kardeşi Murat S, alkol aldıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerinde bir restorana girdi. Kendilerine masa açılmasını isteyen şahıslara, alkollü oldukları iddiasıyla masa açılmadı. Garsonlar tarafından meyhaneden dışarıya çıkartılan 2 kardeş, bir süre sonra ellerinde balta ve sopayla restorana geri döndü.

Meyhaneden 20 metre uzaklıktaki evlerinden aldıkları balta ve sopayla meyhaneye giren Hüseyin S. ve Murat S, kendilerini dışarıya çıkartan garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kardeş balta ve sopayla garsonlara saldırmaya başladı. Meyhane çalışanları da şahıslara satır ve bıçakla karşılık verdi. Savaş alanına dönen sokakta garsonlardan İlhami Uysal (24), Erdal Baştar (34), Ali Koraybal ve Yetiş Şimşek (40) yaralandı.

Hüseyin Sakin ise sol kolundan hafif yaralanırken, kardeşi Murat Sakin omzundan ve boğazından aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinden 20 metre uzaklıkta evlerinin girişinde ağır yaralı olarak bulundu. Yaralıların bazıları özel araçlarla çeşitli hastanelere taşınırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 12:07:47
Güncelleme :23 Nisan 2006 Pazar 18:15:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?