2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Öğretmen öğrencinin yasak aşkı

Bursa Polisi tarafından araştırılan sahtekarlık iddiasının altından, öğretmen ve öğrencisinin yasak aşkı çıktı. 

Evli öğretmen ve öğrencisinin 4 yıldır birlikte olduğu, hamile kalan öğrencinin bir kez de kürtaj yaptırdığı iddia edildi. Polis, öğrencisiyle yasak aşk yaşayan öğretmenle birlikte 6 aylık hamile kıza kürtaj yaptığı öne sürülen doktoru gözaltına aldı.
 
Alınan bilgiye göre, Bursa'da bir bankanın iki ayrı şubesini dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 21 yaşındaki F.Ç.'nin ifadesi, yılardır süren öğretmen ve öğrencinin yasak aşkını da gün yüzüne çıkardı. Mali polis ekipleri, sahte belgelerle 50 bin YTL'lik dolandırıcılık olayını araştırırken, F.Ç.'nin izini buldu. Gözaltına alınan F.Ç. ve bu işi birlikte yaptığı öne sürülen kocası ile bir arkadaşı tutuklanırken, sahte evraklardan bir kısmının Bursa Kız Lisesi Biyoloji Öğretmeni 41 yaşındaki iki çocuk babası B.T.'nin adına düzenlendiği tespit edildi. 

Polis bu kişinin dolandırıcılık olayıyla ilgisinin olup olmadığını araştırırken, 41 yaşındaki B.T.'nin öğrencisi olan F.Ç. ile 17 yaşındayken yasak aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Öğretmenin, "Eşimden boşanıp seninle evleneceğim" dediği öne sürülen genç kızı hamile bıraktığı da iddia edildi. Ancak 2005 yılı Ağustos ayında özel bir doktora öğretmenle giden F.Ç.'nin 6 aylık hamileyken bebeğini kürtajla aldırdığı da belirlendi. 

6 ay önce bir başkasıyla evlenen F.Ç.'nin bu ilişkiyi kocasına anlattığı ve daha sonra öğretmeni olan B.T.'den intikam amacıyla sahte evrakları bu kişinin üzerine yaptığını söylediği öğrenildi. 

41 yaşındaki 2 çocuk babası biyoloji öğretmeninin ardından, 6 aylık hamile olan F.Ç.'yi kürtaj yapan 71 yaşındaki doktor A.M. de gözaltına alındı. Tıbbi zaruret olmadan kürtaj yapmak iddiasıyla gözaltına alınan doktor A.M. ve zorla ve küçük yaştaki çocuğun ırzına geçme iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen B.K. adliyeye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2006 Cumartesi 19:07:02
Güncelleme :6 Mayıs 2006 Cumartesi 19:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?