1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Öğretmenin çantası derste çalındı

Bursa'da, daha önce öğrencilerin para, eşya ve VCD'sinin çalındığı okulda bu kez öğretmenin sınıftaki çantası çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 15.00 sıralarında Erikli Mahallesi'ndeki Şehit Bülent Aslan İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. 1-C sınıfı öğretmeni Kadriye Mescioğlu, bir öğrencisinin defterine not yazıyordu. Ders bitiş zilinin çalması üzerine öğrenciler sınıftan çıkmaya hazırlanırken, Mescioğlu içerisinde 50 YTL para ve kimliklerin olduğu çantasının masa üzerinde olmadığını fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, okula giren çıkanların kaydının bulunduğu defteri inceleyerek çevrede kısa süreli bir araştırma yaptı. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler ise tanımadıkları 9-10 yaşlarından 2 kişinin sınıfa girdiğini söyledi.

Son ders zilinin çaldığını belirten öğretmen Mescioğlu, "Bir tane öğrencime yazı yazıyordum. Çantalar masanın üzerindeydi. Baktığımda çantam yerinde değildi. 'Çocuklar çanta nerede?' diye sordum, dolaba baktım, öğretmenler odasına çıktım, bulamadım" dedi.

Okulda devamlı meydana gelen hırsızlık olaylarından bıkan öğrenciler ise bir öğretmenin daha çantasının bu şekilde çalındığını ifade etti. Öğrenciler, toplanan spor paralarının, ceplerindeki paraların da çalındığını kaydetti. Polis, olayla alakalı soruşturmasını sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2006 Perşembe 18:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?