5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Okula göndermedi, fuhuş yaptırdı

Bursa'da, okula göndermediği 13 yaşındaki kızını para karşılığında erkeklere pazarladığı iddia edilen anne ile küçük kızla ilişkiye girmekle suçlanan, aralarında bir öğretmenin de bulunduğu toplam 8 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, darp edildiğini iddia eden anne N.S, Yıldırım Karakolu'na müracaat ederek sorumluların cezalandırılmasını istedi. Fakat polis, mağdur annenin verdiği ifadelerinden kuşkulanınca, skandal ortaya çıktı. Anne N.S.'nin, 13 yaşındaki kızı A.Ç.'yi mecburi olmasına rağmen okula göndermediği gibi, para karşılığında erkeklere pazarladığı belirlendi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen ve aralarında bir ilköğretim okulunda müdür yardımcılığı yapan öğretmenin de bulunduğu 13 kişiyi daha gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden anne N.S, "15 yaşından küçük öz kızını erkeklere satmak" suçundan, öğretmen M.D. ile K.K, Ö.K, Y.K, A.G, A.A. ve M.E. de "15 yaşından küçük mağdurenin ırzına geçmek" suçundan tutuklandı. Ayrıca nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesi, arzuhalcilik yapan T.V. ile G.B. hakkında da adli kontrol cezası verdi. Bu 2 zanlı, her gün karakola giderek imza atacak.

Bu arada, olayla alakalı oldukları iddiasıyla polisin gözaltına aldığı 4 kişi de serbest bırakıldı.
Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından misafir edilen A.Ç.'nin ise, özel bir klinikte tedavisinin yaptırıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 16:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can murat kalıntas IP: 212.156.187.xxx Tarih : 21.11.2005 22:29:34
böle şerefsizleri taksim meydanında sallandıracaksın..bunlar böle akıllanır..