5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Olay çıkardığı için polis çağıran garsonu öldürdü

Bursa'da bir kişi, müşteri olarak geldiği restoranda olay çıkarttığı için kendisini polise ihbar eden garsonu başından kurşunlayarak öldürdü.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay saat 05.30 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Karaman Mahallesi Mudanya Yolu üzerinde bir restoranda meydana geldi. Restorana bayan arkadaşıyla gelen Atakan D. adındaki şahıs kavga çıkarınca, garson olarak çalışan İsmail Ünal (40) polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekibi, iş yeri çalışanları şikayetçi olmayınca tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Polisin olay yerinden ayrılmasının ardından kendisini kimin ihbar ettiğini soran Atakan D, garson olarak çalışan İsmail Ünal'ın, "Polisi ben aradım" demesi üzerine çılgına döndü. Yanında taşıdığı silahını çıkararak İsmail Ünal'ı başından vuran Atakan D. olay yerinden firar etti. 112 Acil Servis ekibince ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Ünal hayatını kaybetti.

Kriminal ekipleri, kavgadan dolayı dağılan gazino içerisinde parmak izi çalışması yaptı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis, katil zanlısı Atakan D.'yi arıyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 14:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
akansel IP: 85.107.78.xxx Tarih : 13.12.2005 22:03:28
POLİS GELDİĞİNDE ZANLININ ÜSTÜNÜ ARAMIŞ OLSAYDI, SİLAHI BULURDU... KANUNLAR VAR UYGULAYAN YOK.. ÖRNEK: GEMLİK TE kapımın önünde ki cadde de, araba içinde bira içiyorlar diye polise şikayette bulunduk polisler geldi baktılar kişileri uyardılar ve gittiler ama aynı kişiler hala araba içindi alkol alıyorlar.. komşular olarak, kişilere bir şey diye miyoruz eşimiz var çocuğumuz var ama can güvenliğimiz yok.. kanunsuzluk kanun mu oluyor... İNSANLAR KANUNSUZLUĞA YÖNLENDİRİLİYOR.. SAYGILARIMLA