2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Önce darp edildi

2 çocuk annesi bir kadın, darp edildikten sonra başına bira şişesiyle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Çekirge Mahallesi Bölüm Sokak'ta dün gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Müzisyenlik yapan M.Ş.'nin (29) dini nikahlı eşi Yağmur Taku'dan (29) haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, evin kapısını kırarak içeriye girdiklerinde çıplak olan Yağmur Taku'nun cesediyle karşılaştı. Evin çevresini güvenlik şeridine alan cinayet masası ekipleri, incelemelerde bulundu.

2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Taku'nun, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından darp edildikten sonra başına bira şişesiyle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Durumu haber alan Taku'nun yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Yağmur Taku'nun cesedi nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla alakalı çok yönlü soruşturma başlatan polis, öldürülen Taku'nun dini nikahlı eşi M.Ş.'yi arıyor. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen M.Ş.'nin komşuları ise, olay gecesi eve alkollü bir şekilde gelen M.Ş.'nin eşiyle bir süre tartıştıktan sonra 2 çocuğu da yanına alarak evden uzaklaştığını iddia etti.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2006 Pazar 11:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?