1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Oto şirketi işletmecisine kurşun yağmuru

Bursa'da otomobil kiralama şirketinden araç kiralayan bir kişi, yaptığı kazadan dolayı oluşan borç meselesi yüzünden tartıştığı kiralama şirketi sahibini tabancayla yaraladı.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Çarşamba Semti'nde otomobil kiralama şirketi bulunan Ercan Beyaz (32) bir süre önce Hakan D.(30) isimli şahsa bir otomobil verdi. Kiraladığı otomobil ile kaza yaptığı öne sürülen Hakan D.'nin kendisine borcu olduğunu öne süren Ercan Beyaz, Hakan D.'nin babası Osman D. ile görüşmek için Emirsultan Mahallesi'ndeki evine gitti. Ancak baba D. olayı oğlu ile konuşmasını istedi. Bir süre sonra Hakan D. Ercan Beyaz ile karşılaşınca tartışma çıktı. Emniyet Müdürlüğü'nde suç kaydı bulunduğu bildirilen Hakan D. 'Sen neden benim borcumu babamdan istiyorsun" diyerek Ercan Beyaz'ı tabancayla bacağından yaraladı.
 
Yaralanan Ercan Beyaz, ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı Hakan D. ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 12:59:07
Güncelleme :26 Eylül 2006 Salı 13:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?