5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Polisin gözü önünde cinayet

Bursa'da, alkollü olarak polise yakalanan sürücünün otomobilini parka götürmek için gelen çekicinin görevlisi ile araçta bulunan şahıslar arasında polisin gözü önünde yaşanan kavga cinayetle bitti.

Otoparktan gelen çekicinin sürücüsü, araçtaki eşyalarını almak için tartıştığı şahıslardan birini kalbinden bıçaklayarak öldürdü, alkollü sürücüyü de ayağından bıçakla yaraladı.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay İzmir Yolu Acemler Kavşağında gece 04.00 sıralarında meydana geldi.

Karacabey İlçesi'nde oturan Recep Karabulak; Mustafa Erişik (27) Orhan Oruç (22), Mustafa Kaçan (24) ve Adnan Arıkan isimli 4 arkadaşını da yanına alarak 16 TK 298 plakalı özel otomobili ile Bursa'ya gezmeye geldi.

Soğukkuyu Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan şahıslar, Acemler Kavşağı'nda trafik ekipleri tarafından durduruldu. Yapılan kontrollerde alkollü olduğu ortaya çıkan Recep Karabulak'ın otomobili trafik ekiplerince bağlandı.

Bunun üzerine otomobilin otoparka çekilmesi için polis tarafından kontrol noktasına çağrılan özel otopark çekicisi, otomobili çekmeye hazırlandığı sırada alkollü sürücü ve arkadaşları ile tartışmaya başladı.

Araçtaki özel eşyaların alınması nedeniyle başlayan tartışma sonucunda, çekicinin sürücüsü O.U. (29), kendisine saldırdığı öne sürülen 5 kişi ile kavga etti. Çekicinin sürücüsü O.U. (29), kendisine yönelik saldırıya, araçta bulunan bir bıçakla karşılık verdi.

O.U, araçta bulunan Mustafa Erişik'i kalbinden, sürücü Recep Karabulak'ı baldırından yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Erişik kurtarılamadı. Polis ekipleri O.U.'yu gözaltına alarak Çekirge Polis Merkezi'ne götürdü.

Olay yerindeki vatandaşlar, aracı otoparka çektirmek için çekici çağıran trafik polislerinin gözü önünde cereyan eden olaya anlam veremediklerini söyledi. Gözaltına alınan O.U. da sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 11:51:52
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 16:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?