5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Silah çeken sürücüler, biber gazı ile durdurulabildi

Bursa'da meydana gelen trafik kazası sonrası iki tarafın sürücüleri birbirine girerken, polis, silah çeken tarafları biber gazı sıkıp kelepçe takarak kontrol altına aldı.

Edilen bilgiye göre, olay Atatürk Caddesi Sönmez İş Sarayı önünde meydana geldi. Seyit Gül Er'in kullandığı 16 M 0302 plakalı özel halk otobüsü, sol şeride geçmek isterken, Cemal Gümüş idaresindeki 34 BT 7207 özel otomobili sıkıştırarak çarptı. Kazadan sonra her iki tarafın sürücüleri de birbirlerine sözlü saldırıda bulundu. Otobüs içinde bulunan 5 yolcu da kavgaya karışınca, olay büyüdü.

Polis ekipleri, kavgaya müdahale etti. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan Cemal Gümüş'ün oğlu Yavuz Gümüş, polislerle tartışmaya başladı. Polis memurlarını iteleyen ve zor anlar yaşatan Yavuz Gümüş, yere yatırılarak güçlükle kontrol edildi. Bu sırada oğlunun yere yatırılarak kelepçelenmesine sinirlenen Cemal Gümüş, belindeki ruhsatlı silahı çıkarınca ortalık bir anda gerildi. Polis ekipleri, Cemal Gümüş'e biber gazıyla müdahale ederek silahını elinden aldı.

AKP Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Gümüş ve oğlu Yavuz Gümüş ile otobüs şoförü Seyit Gül Er ve beraberindeki 5 yolcu, Muammer Sencer Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerindeki otobüs yolcularından birkaçı, otobüs şoförünün sol şeride hatalı geçmesine ve kaza sonrası şoförün 5 arkadaşıyla inerek Yavuz Gümüş'e saldırmasına tepki gösterdi. Tarafların karakolda şikayetçi olup olmadıkları öğrenilemedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 17:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?